Το www.pazarogatos.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων διαμέσω του διαδικτύου. Λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pazarogatos.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάζονται στους όρους χρήσης.

 

Σκοπός μας είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων σε λογικές τιμές με γνώμονα την σωστή εξυπηρέτηση και τον απόλυτο σεβασμό στον πελάτη.

 

Σας προσκαλούμε στο κατάστημά μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Με εκτίμηση,

www.pazarogatos.gr

Τρόποι παραγγελίας.

Παραγγελίες προϊόντων μπορείτε να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας ή τηλεφωνικά επικοινωνώντας μαζί μας στα τηλέφωνα: 210-6896247 & 6972017919.


Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας με επισυναπτώμενους τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας και η μη εναντίωσή σας στο e-mail αυτό σημαίνει την ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους. 


Ακύρωση Παραγγελίας

 

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : 

1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών σας ή μπορείτε να μεταβάλλετε την ποσότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει σε μηδέν. 
2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν στο χώρο σας μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας. 
3. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας. 
4. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στα 210-6896247 & 6972017919 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας.

 

 

Επιστροφές Προϊόντων

 

Σε περίπτωση που, επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επειδή δεν είστε ευχαριστημένοι ή δεν σας ικανοποιούν πλήρως, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης. Στη περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Η εταιρία δεν ευθύνεται για ζημίες που ενδεχομένως να προκύψουν στα προϊόντα κατά την διαδικασία επιστροφής τους. Αμέσως μετά την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων και εφόσον επιβεβαιωθεί ότι η συσκευασία τους βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και η πώληση του προϊόντος έχει πραγματοποιηθεί από την εταιρεία μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του pazarogatos.gr ώστε να κανονίσετε τον τρόπο που επιθυμείτε ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματα. Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί το πολύ μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα τα οποία παρουσίασαν πρόβλημα στη λειτουργία τους, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας. Σε περίπτωση που το ελλατωματικό προϊόν καλύπτεται από εγγύηση από το pazarogatos.gr, τότε θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε το προϊόν και το τμήμα υποστήριξης του pazarogatos.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει, σχετικά με την πορεία επισκευής του συγκεκριμένου προϊόντος ή και την αντικατάσταση του  αν αυτό δεν επισκευάζεται. Τα ανωτέρω δεν ισχύουν στην περίπτωση που το προβληματικό προϊόν καλύπτεται από εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή αντιπρόσωπό του οπότε και θα ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε.

Τρόποι πληρωμής

 

Οι δυνατοί τρόποι πληρωμής είναι: 

- Αντικαταβολή

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

- Πιστωτική κάρτα (Visa - Mastercard - Maestro)

* Σε περίπτωση που επιλεγεί η εξόφληση με πιστωτική κάρτα και η συναλλαγή δεν ολοκληρωθεί - εξοφληθεί εντός πέντε (5) ημερών, τότε η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα.

- Μετρητά (για παραλαβή από τον χώρο μας κατόπιν συνεννόησης)Οι τραπεζικοί λογαριασμοί όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση είναι οι εξής:

Σε περίπτωση που μεταφέρετε χρήματα από λογαριασμό άλλης τράπεζας, θα πρέπει να αναλάβετε όλα τα έξοδα της μεταφοράς ώστε το ποσό της κατάθεσης να αντιστοιχεί ακριβώς σε αυτό της παραγγελίας.


 • ΕΘΝΙΚΗ: GR 87 0110 1070 0000 1074 1001 829
  Δικαιούχος: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ / ΤΣΑΝΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

 • ALPHA BANK: 170 00 2002 012738
                 ΙΒΑΝ:GR 81 0140 1700 1700 0200 2012 738
     Δικαιούχος: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.

 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6409-146963-061
                             ΙΒΑΝ: GR 08 0171 4090 0064 0914 6963 061
                 Δικαιούχος: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.

 • EUROBANK: 0026.0328.93.0201175039
              ΙΒΑΝ: GR 58 0260 3280 0009 3020 1175 039
  Δικαιούχος: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Έξοδα Αποστολής

 

Για παραγγελίες εντός της πόλης των Αθηνών (λεκανοπέδιο Αττικής).

Για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ στο λεκανοπέδιο Αττικής, η αποστολή των προϊόντων και η αντικαταβολή είναι δωρεάν ανεξαρτήτου βάρους ή όγκου.

Για παραγγελίες έως 150 ευρώ στο λεκανοπέδιο Αττικής*, υπάρχει επιπλέον χρέωση η οποία έχει ως εξής:

- Εφόσον η εξόφληση γίνει με τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας μας, η χρέωση των μεταφορικών είναι 2,75€ για πακέτα μέχρι 2 κιλών και για πακέτα άνω των 2 κιλών επιπλέον χρέωση 0,90 ευρώ ανά κιλό.

- Εφόσον η εξόφληση γίνει με αντικαταβολή κατά την παράδοση, η χρέωση των μεταφορικών είναι 4,50€ για πακέτα μέχρι 2 κιλών και για πακέτα άνω των 2 κιλών επιπλέον χρέωση 0,90 ευρώ ανά κιλό.

Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται με ιδιωτικές εταιρείες courier ή ιδιόκτητα μέσα εντός 1 - 3 εργάσιμων ημερών.

* Ως παραγγελίες στο λεκανοπέδιο Αττικής θεωρούνται όλες οι παραγγελίες οι οποίες θα παραδοθούν στην Αθήνα, στον Πειραιάς και στα προάστιά τους καθώς και στις περιοχές Γέρακας, Παλλήνη, Παιανία και Κορωπί. Οι υπόλοιπες περιοχές του νομού Αττικής εξαιρούνται της παραγράφου αυτής και των ανωτέρω χρεώσεων μεταφορικών. Οι περιοχές του νομού Αττικής οι οποίες εξαιρούνται είναι οι εξής: Άγιοι Απόστολοι, Άγιοι Θεόδωροι, Άγιος Σωτήρας, Αίγινα, Αλεποχώρι, Ανάβυσσος, Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος, Αυλώνα, Αφίδνες, Βαρνάβας, Βίλια, Γαλάζια Ακτή, Γραμματικό, Ελευσίνα, Ερυθρές, Ζούμπερι, Κάλαμος, Καλέτζι, Καλύβια Θορικού, Καπανδρίτι, Κιούρκα, Κερατέα, Κύθηρα, Λαγονήσι, Λαύριο, Λούτσα, Μαγούλα, Μαλακάσα, Μάνδρα, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Μεγάλο Πεύκο, Μέγαρα, Μέθανα, Νέα Μάκρη, Νέα Πέραμος, Ντράφι, Πικέρμι, Πόρος, Πόρτο Ράφτη, Ποταμός, Ραφήνα, Σαλαμίνα, Σούνιο, Σπάτα, Σπέτσες, Ύδρα, Ωρωπός.


Για παραγγελίες εντός της πόλης των Αθηνών (λεκανοπέδιο Αττικής) μεγάλου βάρους ή όγκου.

  

Για παραγγελίες εντός Αττικής μεγάλου βάρους (πραγματικού ή υπολογισμένου βάσει ογκοχρέωσης), παρέχεται η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας με μεταφορική εταιρεία (φορτηγό). Η δυνατότητα αυτή αφορά πακέτο άνω των 6 κιλών. Η χρέωση των μεταφορικών είναι 5,00€ για πακέτα 6 κιλών και για πακέτα άνω των 6 κιλών επιπλέον χρέωση 0,10 ευρώ ανά κιλό.

 

Για τις υπόλοιπες περιοχές του νομού Αττικής οι οποίες εξαιρούνται από την προηγούμενη παράγραφο.

 

Για παραγγελίες από τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής οι οποίες εξαιρούνται από την προηγούμενη παράγραφο, η χρέωση των μεταφορικών έχει ως εξής:

- Εφόσον η εξόφληση γίνει με τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας μας, η χρέωση των μεταφορικών είναι 4,50€ για πακέτα μέχρι 2 κιλών και για πακέτα άνω των 2 κιλών επιπλέον χρέωση 1,00 ευρώ ανά κιλό.

- Εφόσον η εξόφληση γίνει με αντικαταβολή κατά την παράδοση, η χρέωση των μεταφορικών είναι 6,00€ για πακέτα μέχρι 2 κιλών και για πακέτα άνω των 2 κιλών επιπλέον χρέωση 1,00 ευρώ ανά κιλό.

Για παραγγελίες μεγάλου βάρους (πραγματικού ή υπολογισμένου βάσει ογκοχρέωσης), παρέχεται η δυνατότητα, κατόπιν συνενόησης, αποστολής της παραγγελίας με μεταφορική εταιρεία, εφόσον προηγηθεί εξόφληση της παραγγελίας με τραπεζική κατάθεση ή πιστωτική κάρτα.

* Ως παραγγελίες από τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής θεωρούνται όλες οι παραγγελίες οι οποίες θα παραδοθούν στις περιοχές: Άγιοι Απόστολοι, Άγιοι Θεόδωροι, Άγιος Σωτήρας, Αίγινα, Αλεποχώρι, Ανάβυσσος, Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος, Αυλώνα, Αφίδνες, Βαρνάβας, Βίλια, Γαλάζια Ακτή, Γραμματικό, Ελευσίνα, Ερυθρές, Ζούμπερι, Κάλαμος, Καλέτζι, Καλύβια Θορικού, Καπανδρίτι, Κιούρκα, Κερατέα, Κύθηρα, Λαγονήσι, Λαύριο, Λούτσα, Μαγούλα, Μαλακάσα, Μάνδρα, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Μεγάλο Πεύκο, Μέγαρα, Μέθανα, Νέα Μάκρη, Νέα Πέραμος, Ντράφι, Πικέρμι, Πόρος, Πόρτο Ράφτη, Ποταμός, Ραφήνα, Σαλαμίνα, Σούνιο, Σπάτα, Σπέτσες, Ύδρα, Ωρωπός.

  

 

Για παραγγελίες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας ανεξαρτήτου ποσού, όπου υπάρχει κατάστημα της ACS Courier.

 

Για παραγγελίες εντός των πόλεων της Ελλάδας όπου υπάρχει κατάστημα της ACS Courier, η χρέωση των μεταφορικών έχει ως εξής:

- Εφόσον η εξόφληση γίνει με τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας μας, η χρέωση των μεταφορικών είναι 4,50€ για πακέτα μέχρι 2 κιλών και για πακέτα άνω των 2 κιλών επιπλέον χρέωση 1,00 ευρώ ανά κιλό.

- Εφόσον η εξόφληση γίνει με αντικαταβολή κατά την παράδοση, η χρέωση των μεταφορικών είναι 6,00€ για πακέτα μέχρι 2 κιλών και για πακέτα άνω των 2 κιλών επιπλέον χρέωση 1,00 ευρώ ανά κιλό.

  

Για παραγγελίες εκτός των πόλεων της Ελλάδας όπου υπάρχει κατάστημα της ACS Courier.


Για περιοχές εκτός των πόλεων όπου υπάρχει κατάστημα της ACS Courier παρέχονται οι παρακάτω δυνατότητες:

- Εφόσον κάποιος πελάτης επιθυμεί την πληρωμή της παραγγελίας με κατάθεση ή μέσω πιστωτικής κάρτας, το πακέτο θα παραδίδεται στο κατάστημα της ACS Courier της πλησιέστερης πόλης με την χρέωση των μεταφορικών να είναι 4,50€ για πακέτα μέχρι 2 κιλών και για πακέτα άνω των 2 κιλών επιπλέον χρέωση 1,00 ευρώ ανά κιλό..

Για παράδοση στον χώρο του πελάτη εκτός πόλης, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,60€ για πακέτα μέχρι 2 κιλών και για πακέτα άνω των 2 κιλών επιπλέον χρέωση 1,00 ευρώ ανά κιλό

- Εφόσον η εξόφληση γίνει με αντικαταβολή κατά την παράδοση, η χρέωση των μεταφορικών είναι 6,00€ για πακέτα μέχρι 2 κιλών και για πακέτα άνω των 2 κιλών επιπλέον χρέωση 1,00 ευρώ ανά κιλό.


Για παραγγελίες εκτός Αθηνών μεγάλου βάρους ή όγκου.

  

Για παραγγελίες εκτός Αττικής μεγάλου βάρους (πραγματικού ή υπολογισμένου βάσει ογκοχρέωσης), παρέχεται η δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, αποστολής της παραγγελίας με μεταφορική εταιρεία, εφόσον προηγηθεί εξόφληση της παραγγελίας με τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Στη περίπτωση αυτή δεν ισχύει η εξόφληση με αντικαταβολή.

 

  

 

 

Παραλαβή της παραγγελίας σας από τον χώρο του pazarogatos.gr

 

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για καλύτερη εξυπηρέτηση, παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα στους πελάτες μας να παραλάβουν τη παραγγελία τους από τον χώρο μας χωρίς καμία επιβάρυνση. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μόνο εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία με εκπρόσωπο του καταστήματός μας. Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα για πραγματοποίηση αγορών, απλά παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από την έδρα μας μετά από συνεννόηση με εκπρόσωπό μας τόσο για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων όσο και για τον χρόνο παραλαβής.

 

  

Παράδοση Προϊόντων

  

Εντός Πόλης αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός της πόλης των Αθηνών και των δήμων εντός του Λεκανοπεδίου. Ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που ενημερωθείτε ότι τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν είναι διαθέσιμα. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με ίδια μέσα ή μέσω εταιριών courier.

  

Εντός Περιφέρειας Νομού Αττικής αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού Αττικής οι οποίες δεν καλύπτονται από την προηγούμενη παράγραφο. Ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που ενημερωθείτε ότι τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν είναι διαθέσιμα. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσω της εταιρίας courier "ACS Courier".

  

Χερσαίοι Προορισμοί αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που ενημερωθείτε ότι τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν είναι διαθέσιμα. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσω της εταιρίας courier "ACS Courier".

Νησιωτικοί Προορισμοί αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που ενημερωθείτε ότι τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν είναι διαθέσιμα. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσω της εταιρίας courier "ACS Courier".


Δυσπρόσιτες Περιοχές αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που ενημερωθείτε ότι τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν είναι διαθέσιμα. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσω της εταιρίας courier "ACS Courier".

 

Ο χρόνος παράδοσης αναφέρεται σε εργάσιμες ημέρες και ισχύει για παραγγελίες μέχρι τις 14:00μμ και εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Ο χρόνος ισχύει από τήν στιγμή που θα καταχωρηθεί η παραγγελία και ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητά τους. Μπορεί, δε, να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

  

Ανωτέρα βία

 Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.